Tájékoztató az ÉPÜLETGÉPÉSZEK BÁLJA rendezéséről

Tájékoztató az ÉPÜLETGÉPÉSZEK BÁLJA rendezéséről

Az épületgépészet szak- és tudományterület önazonosságának erősítése, a területen tevékenykedők összetartozásának, szakmai ismertségének, elismertségének növelése, társadalomba való beágyazottságának javítása összefoglalóan a szak/tudományterület társadalmasítása valamennyiünk közös ügye. Az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) ennek a célnak eléréséhez hatékony eszköz lehet, ha megfelelő aktivitással az ország valamennyi épületgépésze, vagy az ezen a területen dolgozó egyéb szakembere ezt a rendezvénysorozatot magáénak érzi, személyes közreműködésével hozzájárul ennek sikeréhez. Az országos mozgósításban meghatározó, kezdeményező szerepet játszanak a szakterület különböző szervezetei, ha munkájukat összeegyeztetve céltudatosan, koordináltan végzik. Ennek a felismerésnek alapján az alulírott szervezetek a cél érdekében közösen végzendő feladatokra konzorciumot hoznak létre.

A konzorcium tagjai:

  • Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata MMK-ÉgT (Képviseli: Gyurkovics Zoltán elnök)
  • Magyar Épületgépészek Szövetsége MÉGSZ (Képviseli: Golyán László elnök)
  • Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség (Képviseli: Dr. Barótfi István elnök)
  • Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége HKVSZ (Képviseli: Várkonyi Nándor elnök)
  • Kéményjobbítók Országos Szövetsége KÉOSZ (Képviseli: Netoleczky Károly elnök)
  • Magyar Uszodatechnikai Egyesület MUE (Képviseli: Takács Gábor elnök)
  • Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete MGVE (Képviseli: Versits Tamás elnök)

Az OMÉN-Konzorcium az országos rendezvények kezdeményezése és koordinálása feladatainak sorában fontosnak tartja az ÉPÜLETGÉPÉSZEK BÁLJA megrendezését, mely a szakma kiemelt, ünnepélyes rendezvénye.

A 2019. évi Épületgépészek Bálja a megszokott helyen és időben lesz: 2019. november 29.-én a Hotel Intercontinentálban. A közös ünnepléshez számítunk mindenki érdeklődésére és részvételére, és kérjük a bál megrendezésének támogatását, hogy a rendezvény a korábbi években megszokott színvonalú és ünnepélyességű lehessen.

Budapest 2019. február 8.

Konzorciumi megállapodás